Laatste aanpasing december '14

Het is de bedoeling voor Minilot om ook deze "Euro-Jackpot", die oploopt van 10 tot 90 miljoen, te verdelen.  
"Euro-Jackpot"  is een lotto 5 uit 50 + 2 uit 10, trekt één maal per week (vrijdag) en kost € 2,- per lot

Speelt u mee,

Zomer ronde 1 aug. & 24 okt. '14.

Deelname per kwartaal:    febr t/m apr // mei t/m juli //  aug. t/m okt //  nov t/m jan // ,  steeds blokken van 13 weken met een inleg van € 26,- per lot
Aantal deelnemers maximaal 100 (gelijk aan een boulevard)  
Instappen kan op elk moment, tegen inleg van het aantal resterende weken van het te spelen blok.

Aantal deelnemers in dec. staat op     16        De Jackpot minimaal op 10  miljoen
Voor deelname of meer informatie: doe mij een mailtje,    

Groet Gem
 

Meer over de Euro-Jackpot

Euro jackpot - onderdeel van de Nederlandse Lotto

Wat is de Euro-Jackpot €?   

De "euro Jackpot " is de nieuwe officiële Europese Loterij. Met een jackpot van 10 tot maximaal € 90 miljoen. De nieuwe loterij is met groot enthousiasme voor de loterij spelers van de deelnemende landen verwacht.

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen kan via Minilot, samen spelen en delen, opgeven kan hier

Welke landen nemen deel in de nieuwe Europese loterij (per februari 2013)?

Er zijn per 1 februari (2013) 14 deelnemende landen namelijk: Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Slovenië, Spanje, Zweden, Tsjechië en Hongarije

Op welk spel systeem is het gebaseerd?

Het wordt het systeem 5 van de 50 plus 2 van 10  €  cijfers gespeeld.

Wat zijn de voordelen?

Een wekelijkse minimum van € 10 miljoen in de jackpot is gegarandeerd. Maximaal is de € jackpot  beperkt tot 90 miljoen euro. Voor Minilot is het samen spelen ook een voordeel!

Hoe duur is het om te spelen jackpot €?

Spelen van één rijtje kost € 2,-.

Als de winnende nummers worden getrokken?

De trekking  van de winnende nummers worden gehouden elke vrijdagavond in Finland. Of de loting wordt uitgezonden in Nederland is nog een vraag. De jackpot is ingesteld op de samenwerking van een aantal Europese landen. In totaal werden (bij de start) negen Europese landen zullen deelnemen aan de EU-jackpot. Dit zal worden gedistribueerd, kosten en baten voor miljoenen klanten en maakt de hoge maximale jackpot van 90 miljoen €. Dit dient te worden betaald op gemiddeld elke drie tot vier weken en ten minste 10 miljoen euro zijn. Volgens de Noorse overheid zal 50% van de inzetten uitgekeerd als winst.

Kansen

Een keer per week hebben wij de mogelijkheid op vrijdag de felbegeerde € jackpot te winnen. De kans op het winnen van de jackpot is in de nieuwe Europese Loterij op ongeveer 1:  59 miljoen. De kans om te winnen worden vergeleken met de Duitse  lotto 6 uit 49 (ongeveer 1:139 miljoen) of de Europese concurrenten, (circa 1:117 miljoen) zijn veel hoger. Een ander pluspunt is de jackpot van € gegarandeerde winst van ten minste 10 tot een maximum van 90 miljoen.

  Vernieuwd prijzenschema  
Prijs- Getallen  % van het
categorie goed prijzengeld
1 5+2 36,0%
2 5+1 8,5%
3 5+0 3,0%
4 4+2 1,0%
5 4+1 0,9%
6 4+0 0,7%
7 3+2 0,6%
8 2+2 3,1%
9 3+1 3,0%
10 3+0 4,3%
11 1+2 7,8%
12 2+1 19,1%
     
  Subtotaal 88%
  Boosterfund 12%
  Totaal 100%

Het spel

Zoals je ziet zijn de te winnen prijzen in percentage. Dit wil zeggen van het prijzengeld naar bv de laatste prijs  (12 (2 cijfers, 1 cijfer ) gaat 19.1%  en dit zal worden verdeeld onder deze winnaars. 

De loting wordt altijd gehouden op vrijdag avond. De inzet per lot zal zijn van twee euro.  Bij Minilot spelen we in blokken van 3 maanden dit zijn steeds 13 weken, de euro jackpot zal een tijdverdrijf voor volwassenen blijven. Het spel deelname is mogelijk voor personen boven 18 jaar.

Trekking van de winnende nummers

Het winnen van een van de twaalf prijzen van Euro-jackpots, is te zie na trekking van de winnende cijfers in Helsinki, de hoofdstad van Finland. Uitslag in Nederland in ieder geval opTeletekst 554. Elke vrijdagavond worden deze cijfers getrokken waarmee de felbegeerde jackpot is te winnen. In  Münster (Duitsland) evalueert  men alle rekeningen en vindt men de gelukkige loterij winnaar. Men verwacht ongeveer 50 miljoen deelnemers per week spel.

Terug naar het hoofd menu